12V IP68 RGB

32 produkter
Viser 1 - 32 av 32 produkter

Pris garanti led lyskilder


Innovativ belysning til hjem og hage

Hvis du skal lyse opp utendørs, er LED-lys både et smart og sikkert valg. Vi har et godt utvalg av LED striper som tåler vann, slik at du enkelt kan skape den utebelysningen du ønsker uten å måtte bekymre deg for regn og vannsprut. 12V IP68 RGB LED-lys skaper en fantastisk atmosfære i hjem og hage, er enkle å montere, og kan nytes i mange år.
Ta en titt på vårt utvalg av 12V RGB LED-striper her, og finn det perfekte lyset for deg og ditt hjem! Når du har funnet det riktige produktet, så anbefaler vi deg å ta en titt på vårt brede utvalg av tilbehør til RGB LED-striper

Lys til både innendørs- og utendørsbruk   

LED lys kan skape en fantastisk stemning i huset ved å festes i f.eks. trapper eller inni skap, og er også et populært alternativ til bad og soverom. Våre små LED moduler gir deg full fleksibilitet til å utnytte kreativiteten din til det fulleste, for her finnes det ingen grenser! LED lys med klassifisering IP68 og IP67 tåler vann, og kan derfor også brukes utendørs. Det at lysene kan brukes både innendørs og utendørs gir deg masse fleksibilitet, og de kan enkelt flyttes fra et område til et annet når du ønsker en forandring i hjemmet ditt.
IP67 er vannbestandig, og er et godt alternativ for bruk i hage og vinduer – men de bør ikke være under vann over lengre tid. IP68 kan derimot nedsenkes, og er derfor det perfekte valg om du ønsker å skape en unik atmosfære ved å tilsette farger og lys i f.eks. fontener.

Ekstra sikkerhet med strømforsyning

Strømforsyning er en komponent som leverer energi til elektriske eller elektroniske forbrukere, og vår strømforsyning til 12V LED pærer og LED striper sikrer mot både overbelastning og kortslutning. Dermed kan du føle deg helt trygg, og en sikker strømforsyning er derfor en viktig og god investering! Vi har mange gode modeller i vårt sortiment, både til bruk innendørs og vanntette modeller til utendørsbruk. Våre strømforsyninger kommer i alt fra 10W til 240W, så du vil garantert finne det rette alternativet for ditt bruk her hos oss.
Om du er usikker på hvilken modell du trenger, ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice. Vi bidrar gjerne med vår lange ekspertise og gode kunnskap innen LED-lys, og vil med glede hjelpe deg å finne riktig LED-lys, strømforsyning og annet tilbehør.
Vanlige spørsmål om 12V IP68 RGB LED-strips
Hva betyr det at lysene er IP68 eller IP67?
IP68 betyr at inngangsbeskyttelsen er hermetisk forseglet, og kan derfor nedsenkes under vann. IP67 er vannbestandig, men kan ikke være under vann i lengre tid.
Hvordan monterer jeg LED-strips?
Stripene kan enkelt monteres med monteringsklipser.
Kan jeg bruke 12V IP68 LED-striper i fontenen min?
Det kan du! Disse kan være under vann opp til 1 meters dybde, noe som gjør at de er perfekte til bruk i fontener.