Filter by

Pris
3 kr 838 kr
Forbruk
10 W 600 W
Dimbar
more... less
Output spenning
more... less
Filter

Transformator

Transformator64 produkter

Når man kjøper seg nye LED lamper og LED pærer er det veldig viktig at man også skaffer det riktige tilhørende utstyret. Denne siden gir deg en oversikt over denne typen utstyr som gjør det enda lettere for deg å montere og benytte deg av dine nye LED apparater med det samme. 

Her finner du blant annet forskjellige varianter av kabelskjøter, koblingsboks, plugger, støpsler, koblingslister og ikke minst strømforsyning. Du vil se at de forskjellige produktene har forksjellige funksjoner og egenskaper. Det er for eksempel strømforsyning tilegnet LED striper, det er strømforsyning med dimbar funksjon, det er forskjellige varianter av vanntett eller regntett strømforsyning.

Du kan også finne vanntette koblingsbokser eller koblingsbokser som har både klemme og strekkavlaster. Du kan velge produkter etter farge så de passer godt inn der de skal monteres. Hvis du skal ha kabelskjøter kan du få dette for både to og tre ledninger. Det er viktig for oss at du finner det rette utstyret og at du føler det passer godt inn hos deg. Derfor kan du også velge de forskjellige produktene i et design så det er spesialtilpasset dine nye LED lyskilder.

Trenger du mer informasjon så klikk deg inn på produktet og les mer.
Viser 1 - 64 av 64 produkter
Viser 1 - 64 av 64 produkter