Vanntett blå LED modul
1,44W, IP68, Perfekt til skilt og spesialløsninger

Prisen gjelder for et modul.

Tilgjengelig opptil 20 moduler med ledning mellom.
4 stk. 2835 SMD LED chips per modul.
1,44W vanntett LED modul.
8 cm ledning mellom modulene.
20 moduler har et samlet forbruk på 30W.Den vanntette blå LED-modulen er en utmerket løsning for å gi et stilfullt og moderne utseende til enhver lysinstallasjon. Med en effekt på 1,44 W og en lysstyrke på 120 lumen, gir den et sterkt og klart lys som vil lyse opp rommet. Med en høy lysspredning på 160 grader gir denne LED-modulen en jevn fordeling av lyset som gir en behagelig belysning.


Med dimensjoner på 37 x 6,8 x 37 mm passer denne LED-modulen perfekt til de fleste installasjoner, og kan enkelt integreres i ethvert design. Med en IP68 sertifisering er denne LED-modulen vanntett og kan være under vann opp til 1 meters dybde. Dette gjør den til et ideelt valg for bruk i badekar, svømmebassenger eller andre steder der det kan være behov for en vanntett løsning.


Denne LED-modulen må kobles til en 12V forsyning for å fungere. Dette gjør den til et effektivt og energieffektivt alternativ for alle som ønsker å spare på strømregningen. Med en enkel og pålitelig tilkobling er denne LED-modulen både enkel å installere og vedlikeholde.


Kort sagt, hvis du er på utkikk etter en stilig, effektiv og pålitelig løsning for å belyse ethvert rom eller installasjon, er den vanntette blå LED-modulen et utmerket valg. Med sin høye lysstyrke, jevne fordeling av lys og vanntette design, vil denne LED-modulen gi deg enestående belysning som vil vare i mange år fremover.


Dokumenter og attester:
- Instruction Manual
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Mer informasjon

24,00 kr inkl. mva.

  • Blå

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeBlå
Lysstyrke120 lumens
Spredning160 grader
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk1.44w
Spenning12V
Spenningsintervall12V
EnergiklasseG (A-G)
Sensor kompatibelJa - Les mer om sensor/tidsur og LED.
Dimensjoner
Høyde6,8 mm.
Bredde37 mm.
Dybde37 mm.