Vanntett LED modul
1,5W, IP67

Prisen gjelder for et modul.

Tilgjengelig opptil 20 moduler med ledning mellom.
3 stk. 2835 SMD LED chips per modul.
1,5W vanntett LED modul.
8 cm ledning mellom modulene.
20 moduler har et samlet forbruk på 30W.



Denne Vanntette LED modulen er en fantastisk løsning for å belyse utendørsområder, som hager, terrasser og parkeringsplasser. Med en effekt på 1.5W, er den energieffektiv og vil ikke belaste strømregningen din. Denne modulen krever tilkobling til en 12V forsyning, så det er viktig å sørge for at du har den riktige strømkilden før du installerer den.


Med en lysstyrke på 120 lumen og en høy lysspredning på 120 grader, gir denne modulen en jevn fordeling av lyset. Dette betyr at du vil ha en jevn belysning som ikke vil blende deg eller skape skygger. Lysstyrken er perfekt for å belyse områder og vil gi deg god sikt selv om det er mørkt ute.


Fargetonen på lyset er varm hvit (3000K). Dette gir en behagelig og avslappende atmosfære hvor du kan nyte det varme lyset som bidrar til å skape en koselig atmosfære. Dette er spesielt viktig når du bruker denne modulen utendørs, for å skape en hyggelig atmosfære når du bruker utendørsområdene dine.


Med dimensjoner på 87 x 10 x 15 mm, er denne modulen ganske liten og kan enkelt monteres på forskjellige overflater. Det er også viktig å merke seg at denne modulen har en IP67-rating, som betyr at den er vannbestandig. Dette betyr at den kan tåle regn og fuktighet, men den bør ikke være under vann i lengre tid.


Alt i alt er denne Vanntette LED modulen en utmerket løsning for å belyse utendørsområder. Med sin energieffektive og lyseffektive teknologi, vil den gi deg god belysning og skape en hyggelig atmosfære. Med sin vannbestandige design, vil du ikke trenger å bekymre deg for at den blir ødelagt av vær og vind.


Dokumenter og attester:
- Certificate Rohs
- Certificate Lvd
- Certificate Emc

Beregn besparelser

stk.
timer

watt
watt

Besparelser:
- kr / år
Inntjent på:
- dager
Basert på kWh-pris på 5 kr.

Mer informasjon

17,00 kr inkl. mva.

  • Varm

På lager.


Dataark

Lys
Varm hvit lysfarge3000K
Lysstyrke120 lumens
Spredning120 grader
Forbruk og spenning
Forbruk1.5w
Spenning12V
Spenningsintervall12V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
Høyde10 mm.
Bredde87 mm.
Dybde15 mm.