V-Tac 4,2W/m LED stripe
5m, 8mm bred, 60 LED per meter

Pris for 5 meter.

Det er tape på baksiden av strippen, slik at den enkelt å feste på vannrette overflater.

På ujevne overflater kan tapen suppleres med en tynn stripe silikonlim.

Ved lengre biter skjer det et fall i forbruket, slik at det reelle forbruket pr. meter er:

Ved 10 cm strip: 5,5 W / meter
Ved 1 meters strip: 4,2 W / meter
Ved 5 meters strip: 2,3 W / meter

Vi anbefaler max 10 meter i serie på 12V.V-Tac 4,2W/m LED stripe er et produkt som gir deg et imponerende lys. Denne LED stripen krever en 12V forsyning for å fungere optimalt. Med en lysstyrke på 400 lumen per meter, gir den et sterkt og klart lys som lyser opp ethvert rom. Den har også en bred lysspredning på 120 grader, noe som sikrer en jevn fordeling av lyset.

En av de mest imponerende egenskapene til denne LED stripen er dens høye lyskvalitet. Den har en RA-verdi på 80-85, som betyr at den viser fargene på en vakker og genuin måte. Dette gir et naturlig lys som er ideelt for de fleste behov. Enten det er i hjemmet, på kontoret eller i butikken, vil denne LED stripen gi deg et flott lys som virkelig fremhever fargene på en imponerende måte.

En annen flott funksjon med V-Tac 4,2W/m LED stripen er at den kan dimmes. Dette gir deg muligheten til å justere lysstyrken etter behov eller preferanse. Enten du ønsker et lyst og sterkt lys, eller et mer dempet og avslappende lys, kan denne LED stripen tilpasses til dine ønsker.

Når det gjelder fargetone på lyset, har du valget mellom to alternativer: varm hvit (3000K) og nøytral hvit (4000K). Varm hvit fargetone skaper en behagelig og avslappende atmosfære, perfekt for å skape en koselig stemning i hjemmet. Nøytral hvit fargetone derimot, er ideell for arbeidsmiljøer da den gir et klart og effektivt lys uten blå eller gule toner. Dette gjør at opplyste objekter og omgivelser virker helt naturlige.

Når det gjelder dimensjonene, har V-Tac 4,2W/m LED stripen en bredde på 8 mm. Denne kompakte størrelsen gjør den enkel å installere og passer godt til ulike formål og områder.

Det er viktig å merke seg at denne LED stripen har en IP20-klassifisering, noe som betyr at den ikke er vannbestandig. Derfor bør den ikke brukes i områder med høy luftfuktighet eller der det er risiko for vannsprut.

Alt i alt, V-Tac 4,2W/m LED stripe er et produkt som gir en imponerende lysopplevelse. Med sin høye lyskvalitet, valgmuligheter for fargetone og mulighet for dimming, er denne LED stripen perfekt for å skape den rette atmosfæren og belysningen i ethvert rom eller miljø.


Husk tilleggskjøp:
- V-Tac 60W strømforsyning til LED strips - 12V DC, 5A, IP44 baderom

Populære tilleggskjøp:
- Skjøt til 3528 LED strips - Enkelt farge (8mm), 12V / 24V
- Fleksibel skjøt til LED strips - Til 3528 strips (8mm bred), 12V / 24V
- Trådløs dimmer med fjernkontroll - RF trådløs, minnefunksjon, 12V/24V (96W / 192W)
- Fleksibel hunn plugg - 3528 LED strips

V-Tac Europas 3 største LED produsent

Mer informasjon

122,00 kr inkl. mva.

  • Varm
  • Nøytral

På lager.


Dataark

Lys
LysfargeVarm hvit
Varm hvit lysfarge3000K
Nøytral hvit lysfarge4000K
DimbarJa
Lysstyrke400 lumens
Spredning120 grader
RA>= 80
Forventet levetid L8020.000 timer
Forbruk og spenning
Forbruk4,2w
Spenning12V
EnergiklasseF (A-G)
Dimensjoner
SokkelLED Stripe
Bredde8 mm.