LEDlife 100W dimbar strømforsyning
12V DC, 8A, IP20 innendørs

LL-TD100-12

Dimbar.
12V DC 5W - 100W.
Input: 230V.
Perfekt til 12V LED-strips.LEDlife 100W dimbar strømforsyning er en pålitelig og kraftig enhet for å drive LED-belysning på en sikker og effektiv måte. Med en effekt på 100W er denne strømforsyningen spesielt designet for å gi LED-belysning den kraften den trenger for å lyse opp rommet eller området på en jevn og klar måte.


For å bruke denne strømforsyningen, må den kobles til en 230V strømkilde og vil deretter levere 12V ut til LED-belysning. Dette gjør det enkelt å koble til LED-belysning og få strøm til enhetene.


En av de flotte funksjonene med LEDlife 100W dimbar strømforsyning er dens evne til å dimme. Dette betyr at du kan justere lysstyrken på LED-belysningen etter behov og skape en mer tilpasset og personlig atmosfære. Dette gjør den perfekt for både hjemme- og kontorbruk.


En annen flott funksjon med denne strømforsyningen er dens 3 års produsentgaranti. Dette gir deg trygghet og sikkerhet når du kjøper denne enheten, og gir deg ro i sjelen om at du har en pålitelig enhet som vil vare i lang tid.


En annen viktig funksjon er at LEDlife 100W dimbar strømforsyning er flicker free eller flimrerfri. Dette betyr at det ikke vil være noen synlig flimmer eller flimring på LED-belysningen. Dette er spesielt viktig for dyr og mennesker som er følsomme for flimmer, og til bruk i forbindelse med foto- og videoopptak. Dette sikrer at du får klar og jevn belysning uten noen uønskede effekter.


Dimensjonene på LEDlife 100W dimbar strømforsyning er 65 x 29 x 190 mm. Dette gjør det enkelt å plassere enheten i en hvilken som helst del av rommet og gi strøm til LED-belysningen.


Til slutt er det verdt å merke seg at LEDlife 100W dimbar strømforsyning er IP20-klassifisert, noe som betyr at det ikke er vannbestandig. Dette betyr at enheten ikke bør utsettes for vann eller fuktighet, og bør holdes tørt og trygt når den brukes. Dette er viktig å huske på for å sikre at enheten fungerer optimalt og varer så lenge som mulig.

Mer informasjon

737,00 kr inkl. mva.

På lager.


Dataark

Lys
DimbarJa
Forbruk og spenning
Forbruk100w
Spenning230V
Dimensjoner
Høyde29 mm.
Bredde65 mm.
Dybde190 mm.